NiceLabel. Etiquetas. Impresora Térmica. Software Etiquetado. SAP. ERP. Sistema de Gestión de Almacenes. IDS-bcn. Barcelona. Madrid. España.

Dissenyi etiquetes més ràpidament amb NiceLabel

El nostre dissenyador d’etiquetes fàcil d’usar trasllada el disseny i el manteniment de les etiquetes fora del departament de IT, a les mans dels usuaris departamentals. Això porta la creació d’etiquetes més prop del punt d’ús, reduint els temps de resposta, disminuint el costos de creació i manteniment d’etiquetes i permetent un procés de producció d’etiquetes més àgil i ràpid.

Imprimeixi més ràpid des del paquet per ABAP

El nostre sistema d’administració d’etiquetes ve amb un paquet ABAP llest per usar que habilita les vistes prèvies d’impressió de la plantilla d’etiquetes amb dades mestres. Tot això ocorre dins de la interfície d’usuari del sistema SAP, sense necessitat de passar mesos escrivint codi per a una integració ajustada. El paquet ABAP pot portar-se a un sistema SAP en qüestió de segons, per obtenir un procés d’impressió optimitzat d’etiquetes en SAP en només unes hores.