Microplex LogiJet TC8. CAB. Etiquetas color. Impresora Térmica color. GHS. Software Etiquetado. SAP. ERP. Sistema de Gestión de Almacenes. IDS-bcn. Barcelona. Madrid.

Les emulacions o els llenguatges d’impressora d’altres fabricants garanteixen que les impressores Microplex puguin imprimir directament en el sistema informàtic original.

Un avantatge de la controladora Microplex és que aquests llenguatges d’impressora també es poden usar en diferents tecnologies d’impressió, per exemple es pot imprimir PCL5c en un impressora Microplex LogiJET TC8 com si es tractés d’una impressora làser.

Impulsat per les sol·licituds del mercat, l’equip de desenvolupament de Microplex ha desenvolupat l’emulació CAB. Això permet que una impressora Microplex LogiJET TC8 utilitzi el llenguatge de la impressora CAB perquè, per exemple, una etiqueta estàndard GHS de dos colors ara pugui imprimir-se en un ample d’impressió de vuit polzades.

L’emulació CAB està disponible com una opció per a les emulacions estàndard ja disponibles per a la Microplex LogiJET TC8 (IDOL, PCL5c, ZPLll, Datamax, Epson FX80, etc)